Παρασκευή

Προσλαμβάνονται άτομα στον ΟΤΕ

Από: http://www.news.gr/oikonomia/agora-ergasias/article/133205/proslamvanontai-atoma-ston-ote.html

Η προθεσμία για την υποβολή βιογραφικών λήγει την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014


Προσλαμβάνονται άτομα στον ΟΤΕ
Στην πρόσληψη 14 ατόμων προχωράει ο Όμιλος ΟΤΕ, με την ανακοίνωση επιπλέον θέσεων τηλεπικοινωνιακών μηχανικών, σε διάφορες περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΟΤΕ προκηρύσσει 6 θέσεις τηλεπικοινωνιακών μηχανικών στο Νομό Θεσσαλονίκης και από μία σε Αγρίνιο, Κεφαλονιά, Κόρινθο, Πάτρα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά και Χίο.
Η προθεσμία για την υποβολή βιογραφικών λήγει την Κυριακή16 Μαρτίου 2014, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις και τα προσόντα που απαιτούνται εδώ.
Οι νέες θέσεις τηλεπικοινωνιακών μηχανικών έρχονται να προστεθούν στις 50 θέσεις μηχανικών που ανακοινώθηκαν τον προηγούμενο μήνα αλλά και στις θέσεις τεχνικών πεδίου, πωλητών καταστημάτων, εταιρικών πωλητών, συμβούλων τηλεφωνικών πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, που έχουν ανακοινωθεί το τελευταίο διάστημα από τον Όμιλο ΟΤΕ. Συνολικά, ο Όμιλος ΟΤΕ προβαίνει σε πάνω από 500 νέες προσλήψεις το 2014, που στόχο έχουν τη συνεχή βελτίωση της τεχνικής και εμπορικής εξυπηρέτησης των πελατών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *