Πέμπτη

Γυναίκες Vs Άντρες - Ίσες ευκαιρίες;

Από: http://www.sigmalive.com/news/local/144596
Γνωρίζετε τα εργασιακά σας δικαιώματά; Υπάρχουν ίσες ευκαιρίες ανδρών και γυναικών στην  πρόσβαση,  κατάρτιση και ανέλιξη στην εργασία; Ξέρετε ότι είναι νομοθετικά κατοχυρωμένη η ίση μεταχείριση ανδρών και γυναικών στην εργασία.
Τα πάραπάνω ερωτήματα καλείται να απαντήσει με δράσεις της, η Επίτροπος Ισότητας Φύλων, ο προγραμματισμός της οποίας, περιλαμβάνει την οργάνωση εκστρατειών ενημέρωσης για τα δικαιώματα της γυναίκας, τη δημιουργία ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης για ενημέρωση των γυναικών και η παρακολούθηση της εφαρμογής των νομοθεσιών που αφορούν την ισότητα.
Η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων, Ιωσηφίνα Αντωνίου, σε δηλώσεις της στο SigmaLive υπέδειξε ότι παρά την πρόοδο που έχει σημειωθεί στους τομείς της ισότητας, δυστυχώς η Κύπρος δεν αριστεύει ακόμη στον τομέα αυτό, γεγονός που καταδεικνύεται και από τις συστάσεις της Επιτροπής των ΗΕ για τα δικαιώματα και την εξάλειψη όλων των διακρίσεων σε βάρος της γυναίκας, τις εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Επεσήμανε ότι υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ γυναικών και ανδρών οι οποίες οφείλονται στη νοοτροπία του πληθυσμου και όπως είπε θα πρέπει να εξαλειφθούν.
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/144596#sthash.o8juigy1.dpuf
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *